Over ons

Missie
Onze missie is om de huidige en toekomstige bedrijfsprocessen te ondersteunen en te verbeteren door de implementatie van onze software. Hierbij gaan we ervan uit dat onze software kan worden aangepast aan de huidige en de toekomstige wensen en eisen en niet omgekeerd.
Wie zijn wij
Smart Factory Solutions is ontstaan uit de door Symlad ontwikkelde software. Deze software is in 2014 opnieuw ontwikkeld in samenwerking met een middelgrote dealer van ERP software. Smart Factory Solutions heeft als visie dat onze software naadloos aansluit op de benodigde functionele wensen en eisen van onze klanten zonder dat de onderneming zich aan hoeft te passen aan de software. Omdat onze software zeer flexibel is, kan de software meegroeien met de toekomstige wijzigingen van de benodigde functionaliteit.
Onze software is ontwikkeld vanuit onze kennis en ervaring in de semi-proces industrie (voedingsmiddelen, petfood en Household & bodycare) en de houtverwerkende industrie.
Smart Factory Solutions is opgericht door ir. E.D. van Ballegooie CPIM. De heer Van Ballegooie heeft meer dan 20 jaar ervaring in de semi-proces industrie en de houtverwerkende industrie.
Ir-Evert-van-Ballegooie-CPIM-272x272[1]
Ir. E.D. van Balegooie CPIM  –  Managing partner
Hij is één van de ontwikkelaars van de Symlad® methode, een methode voor het implementeren en uitvoeren van logistieke projecten. Softwareontwikkeling  Van Ballegooie heeft 25 jaar ervaring in de logistieke advisering, de implementatie. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring met de selectie, implementatie en ontwikkeling van berijfssoftware in de voedingsmiddelenindustrie en de semi-procesindustrie. Hij heeft voorheen gewerkt bij onder meer Cap Gemini als consultant, Coopers & Lybrand (PWC) en Tebodin als senior consultant en als partner bij een dochter van Deloite.