Branches

Branches

Smart Factory solutions heeft een ruime ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, de semi-procesindustrie en de houtverwerkende industrie. We hebben met onze eigen software of met de software van onze partners implementatie uitgevoerd in de volgende branches:

Zuivel

We hebben een ruime ervaring met de invoering van bedrijfssoftware (MES, software tussen ERP en de productielijnen) bij een groot aantal kaasfabrieken, zoals FrieslandCampina en DOC, productie melkpoeder en wei (DVN).

Verwerking van aardappelen, groente en fruit

We hebben een ruime ervaring met de implementatie van bedrijfssoftware (MES, software tussen ERP en de productielijnen) bij onder meer CelaVita, Coroos en HAK en de productie van salades.

Snacks

We hebben een uitgebreid project uitgevoerd bij Royaan (Kwekkeboom, Van Dobben en Bakker).

Vis en schaaldieren

We hebben projecten uitgevoerd bij een aantal verwerkers van onder meer paling en zalm, garnalen en schaaldieren.

Diverse voedingsmiddelenbedrijven

Andere branches in de voedingsmiddelenindustrie waar we projecten hebben uitgevoerd zijn de productie van ijs, koffie, soepen en worst.

Household & bodycare

Dit betreft referenties bij diverse producten van shampoos, wasmiddelen, vloeistoffen voor mobiele toiletten en schoonmaakmiddelen.

Verwerking hout, metaal en papier

We hebben projecten uitgevoerd bij onder meer Houtgroep Van Drimmelen (ERP en scheduling), DNP (scheduling en forecasting) en producenten van plakband en karton.